Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident extrem de grav în Caraș-Severin: o mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania | Cel puțin un mort și mai mulți răniți

Accident extrem de grav în Caraș-Severin: o mașină a intrat într-un autocar care transporta români în Spania | Cel puțin un mort și mai mulți răniți

Un accident extrem de grav a avut loc, astăzi după-amiază, în județul Caraș-Severin.

de Adriana Drăghici    |    01 Mai 2023   •   14:58

Accidentul s-a produs pe DN6, în zona localității Topleț, la limita cu județul Mehedinți, pe un sector de drum pe care depășirea era permisă.

Șoferul aflat la volantul autoturismului, un bărbat de 66 de ani, nu s-a asigurat, se pare, înainte de a se angaja în depășire și a intrat într-un autocar cu 50 de persoane la bord.

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat, iar soția sa, o femeie de 57 de ani, a fost grav rănită, fiind preluată de un echipaj de pe ambulanță. Și șoferul autocarului a fost rănit. El a încercat, fără succes, să prevină impactul.

Citește și: El este Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani mort în cumplitul accident din Șcheia

Carambolul a antrenat și o auto-platformă, care s-a răsturnat", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Adriana Drăghici.

Traficul rutier a fost blocat pe mai bine de 10 km în urma acestui eveniment rutier în care au fost implicate cinci autovehicule: autoturismul care a lovit autocarul, alte două autoturisme și auto-platforma răsturnată.

Doi răniți au fost transportați la spital de echipajele venite în sprijin din Mehedinți.

Alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Surse Antena 3 CNN spun că în autocarul lovit de autoturism se aflau români care mergeau la muncă în Spania.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Persoanele din autocar nu au nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului acționează Detașamentul Caransebeș și două echipaje de la ISU Mehedinți.

În urma accidentului, o persoană a fost declarată decedată de medicul Serviciului de Ambulanță Județean. Celelalte victime sunt conștiente", a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: Caras-Severin accident rutier DN6
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close