Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un camion, la Teleorman

Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un camion, la Teleorman

Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, la spital, după ce o autoutilitară în care se aflau opt persoane s-a ciocnit cu un TIR, în noaptea de duminică spre luni, în județul Teleorman.

Cinci persoane au murit şi patru sunt în comă, după ce o autoutilitară a intrat într-un camion, la Teleorman
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   08:11

Accidentul a avut loc pe DN 6, în afara localității Drăgănești-Vlașca, iar autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie.

În autoutilitară, erau 8 persoane

În accident au fost implicate, conform polițiștilor, o autoutilitară care tracta o platformă, autoutilitară în care se aflau opt persoane, și un TIR.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TIR-ul implicat în accident transporta produse electrocasnice.

"În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte trei au suferit vătămări. Toate se aflau la momentul accidentului în autoutilitară", a transmis, luni, Poliția Teleorman.

Şoferii nu consumaseră alcool

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că, atunci când a avut loc accidentul, niciunul nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
 

×
Subiecte în articol: accident Teleorman
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close