Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie s-a trezit cu cisterna în casă, la prima oră a dimineţii, în Sibiu. Locuinţa a mai fost lovită în trecut

O familie s-a trezit cu cisterna în casă, la prima oră a dimineţii, în Sibiu. Locuinţa a mai fost lovită în trecut

O familie din județul Sibiu s-a trezit sâmbătă dimineaţă cu o cisternă în casă, în jurul orei cinci şi jumătate. Pe acea porțiune de drum, mașinile ar trebui să circule cu 30 de kilometrii pe oră.

O familie s-a trezit cu cisterna în casă, la prima oră a dimineţii, în Sibiu. Locuinţa a mai fost lovită în trecut
Sursa foto: DRDP Brașov
de Ioana Mircea    |    07 Mar 2023   •   10:39

O cisternă a intrat sâmbătă, în jurul orei 5.30, într-o casă, aflată într-o curbă, în timp ce circula pe DN1, pe raza satului Scoreiu, din judeţul Sibiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului. Familia care locuiește în această casă a dormit în acea noapte în altă cameră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Localnicii spun că în zonă sunt multe accidente, din cauza faptului că șoferii nu respectă limita de viteză din zonă, respectiv 30 km/oră.

Citeşte şi: Un tânăr de 22 de ani a murit strivit în maşină, după un cumplit accident în Ghimbav, Braşov

Se pare că această casă a mai fost implicată în accidente rutiere, de-a lungul timpului. Anul trecut, s-a întâmplat de cel puțin ori. O mașină de mare tonaj le-a distrus colțul casei și o parte din gard. Acum, oamenii încearcă din nou să repare stricăciunile.

Pe de altă parte, drumarii au fost nevoiți să înlocuiască frecvent parapetul de la marginea drumului. Aceștia au suplimentat balustradele din apropierea curbelor periculoase.

„Noi am luat toate măsurile posibile în zona respectivă. Cu toate acestea în continuare ne confruntăm cu accidente foarte dese”, a declarat Robert Elekes, purtătorul de cuvânt DRDP Brașov, potrivit stirileprotv.ro.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close