Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu patru autoturisme în Neamț. Șapte persoane au ajuns la spital

Accident cu patru autoturisme în Neamț. Șapte persoane au ajuns la spital

Accident cu patru autoturisme în Neamț. Șapte persoane au ajuns la spital
15 Dec 2018   •   15:58

Şapte persoane, printre care şi un copil de şase ani, au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Neamţ şi în care au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, la un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, evenimentul având loc în municipiul Piatra Neamţ la ieşirea spre Bacău, la faţa locului deplasându-se trei echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns în zona respectivă au constatat că două femei erau încarcerate, acestea fiind scoase din autoturim de pompieri, ele fiind conştiente.

De asemenea, cadrele medicale au mai preluat un copil de şase ani şi un adolescent de 19 ani, dar şi doi bărbaţi care suferiseră diverse traumatisme.

Totodată, o altă persoană, rudă cu copilul de şase ani, care nu a fost implicată în accidentul rutier a făcut atac de panică. Toate cele şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.
 

×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close