Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Arad. Opt victime, între care și patru copii. Pasagerii, înghesuiți într-o mașină cu cinci locuri

Accident cumplit în Arad. Opt victime, între care și patru copii. Pasagerii, înghesuiți într-o mașină cu cinci locuri

Accident cumplit în Arad. Opt victime, între care și patru copii. Pasagerii, înghesuiți într-o mașină cu cinci locuri
Sursa foto: Foto: aradon.ro
04 Apr 2018   •   18:33

Opt persoane care se aflau într-un autoturism de cinci locuri au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce femeia aflată la volan a adormit şi a intrat cu vehiculul într-un stâlp, pe DN 7, în judeţul Arad. Între răniţi se află şi patru copii, starea acestora fiind stabilă.

În autoturismul de cinci locuri se mai aflau înghesuite şapte persoane, între care patru copii cu vârste cuprinse între doi şi 11 ani.

În urma impactului, toţi ocupanţii au fost răniţi, un bărbat fiind în stare foarte gravă. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la spital, în timp ce ceilalţi pasageri, inclusiv copiii, sunt în stare stabilă.

”În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infractiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: accident victime locuri Arad
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close