Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Caraş-Severin. Sunt mai multe victime

Accident cumplit în Caraş-Severin. Sunt mai multe victime

Accident cumplit în Caraş-Severin. Sunt mai multe victime
Sursa foto: foto: Pixabay.com
03 Mar 2018   •   12:58

O femeie a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, printre care şi o minoră, în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă, pe DN 6, în zona localităţii Zăgujeni, judeţul Caraş-Severin.

În accident au fost implicate trei autovehicule, iar circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară pe un singur sens.

"În accident au fost implicate un microbuz cu remorcă, un autoturism şi un TIR. Accidentul s-a soldat cu patru victime, şoferul TIR-ului, care a fost transportat de SMURD la Spitalul din Caransebeş, şi trei dintre ocupanţii autoturismului. La volanul autoturismului era o femeie, care din nefericire a decedat. Pasagerul din dreapta a suferit, de asemenea, leziuni şi a fost preluat de SAJ. În autoturism, pe bancheta din spate se mai afla şi o fetiţă de 12-13 ani, preluată de SAJ şi care acum este în comă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU 'Semenic' al judeţului Caraş-Severin, Magdalena Tocmelea.

Două din cele patru victime au avut nevoie de descarcerare, respectiv, şoferul TIR-ului şi femeia de la volanul autoturismului, fapt pentru care pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi una pentru stingere (asigurare măsuri PSI). La faţa locului s-au deplasat şi au intervenit Detaşamentul Caransebeş, trei ambulanţe ale SAJ şi echipaje ale poliţiei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Caras Severin victime morti raniti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close