Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Focșani: O persoană a murit, alte cinci sunt rănite

Accident cumplit în Focșani: O persoană a murit, alte cinci sunt rănite

Accident cumplit în Focșani: O persoană a murit, alte cinci sunt rănite
Sursa foto: sursă foto: ziarul de vrancea
23 Noi 2019   •   15:45

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite sâmbătă în accidentul rutier în lanţ, care a avut loc pe centura municipiului Focşani şi în care au fost implicate patru autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

"Patru echipaje din Detaşamentul de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs pe E 85, pe centura municipiului Focşani, în care au fost implicate patru autoturisme şi în urma căruia au rezultat şase victime, dintre care trei victime încarcerate. O victimă de sex feminin prezenta semne incompatibile cu viaţa. Alte cinci victime, patru bărbaţi şi o femeie, au fost transportate la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

Accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei la volan şi al condiţiilor meteo nefavorabile, una dintre maşinile implicate fiind proiectată pe contrasens.

"Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe banda de lângă acostament a prins acostamentul la trecerea pe lângă un microbuz care circula pe banda de lângă axul drumului, după care a intrat în coliziune faţă - spate cu un autovehicul cu remorcă. Acesta a fost proiectat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două autovehicule", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea.

Circulaţia pe centura municipiului Focşani este în continuare blocată pe ambele sensuri de mers, traficul fiind deviat prin oraş, pe strada Revoluţiei, cu ieşire pe strada Brăilei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Vrancea accident
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close