Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în județul Bistrița: un mort și șapte răniți

Accident cumplit în județul Bistrița: un mort și șapte răniți

Accident cumplit în județul Bistrița: un mort și șapte răniți
Sursa foto: foto: Libertatea
03 Ian 2016   •   20:36

Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite în urma unui grav accident produs duminică seara pe DN 17, în localitatea Șieu Măgheruș din județul Bistrița-Năsăud, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Mina Resteman.

Din primele date, rezultă că șoferul care a decedat, în vârstă de 42 de ani și domiciliat în județul Botoșani, a încercat să efectueze o depășire, moment în care a acroșat mașina care se afla în fața sa, după care a colizionat o altă mașină care circula regulamentar din sens opus. Un alt autoturism care se afla în spatele celui care a provocat accidentul a intrat în mașinile deja lovite. În urma accidentului, traficul rutier pe DN 17 a fost blocat mai bine de o oră, iar la fața locului au intervenit două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă, două echipaje de prim ajutor ale SMURD și o ambulanță.

Femeia de 36 ani care conducea autoturismul lovit pe contrasens, originară din Satu Mare, a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

×
Subiecte în articol: accident Bistriţa
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close