Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Neamț. Trei femei grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o betonieră

Accident cumplit în Neamț. Trei femei grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o betonieră

Accident cumplit în Neamț. Trei femei grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o betonieră
10 Sep 2019   •   08:44

Trei femei au fost grav rănite după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o betonieră pe drumul judeţean 156A, în localitatea Căciuleşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Potrivit acestuia, accidentul s-a produs luni seara după ce o femeie în vârstă de 34 ani, aflată la volanul autoturismului, nu a acordat prioritate betonierei, în momentul în care a ieşit pe drumul judeţean de pe un drum comunal.

În urma impactului, şoferiţa, dar şi două pasagere din autoturism, în vârstă de 19, respectiv 24 ani, au fost grav rănite.

Două dintre victime au rămas încarcerate, fiind necesară intervenţia echipajului SMURD.

Cele trei femei au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, una dintre ele fiind în stare de inconştienţă.

Şoferul betonierei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ISU Neamţ a intervenit la faţa locului cu 3 echipaje de pompieri şi echipajul SMURD, iar de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au fost trimise 3 autosanitare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: femeie Argeş accident
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close