Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Timiș. Două persoane au murit,după ce o mașină s-a izbit de un microbuz

Accident cumplit în Timiș. Două persoane au murit,după ce o mașină s-a izbit de un microbuz

Accident cumplit în Timiș. Două persoane au murit,după ce o mașină s-a izbit de un microbuz
Sursa foto: Foto: Tion.ro
27 Dec 2018   •   16:23

Un acccident cumplit a a avut loc joi, pe DN6, la ieșirea din Lovrin spre Timișoara, pe drumul ce leagă Timișoara de SânnicolauMare.

În urma impactului două persoane au murit, iar alte două sunt grav rănite.

Polițiștii povestesc că vinovat de producerea accidentului este un bărbat în vârstă de 31 de ani, care circula dinspre Jimbolia spre Timișoara, la volanul unui autoturism Logan, scrie tion.ro.

La ieșirea din Lovrin, într-o curbă, acesta a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, unde mașina sa s-a ciocnit frontal cu un microbuz, condus regulamentar de către un bărbat de aproximativ 60 de ani.

În urma accidentului, șoferul vinovat, dar și o femeie în vârstă de 31 de ani, pasageră în mașina sa, au decedat. Femeia a murit în urma impactului, iar șoferul vinovat și-a pierdut viața în drum spre spital.

De asemenea, doi pasageri din microbuz – un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie de 31 de ani – au fost răniți ușor și transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: accident Timis morti microbuz masina
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close