Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN14, în localitatea Şaroş pe Târnave. O fetiță a murit și o alta a fost grav rănită

Accident cumplit pe DN14, în localitatea Şaroş pe Târnave. O fetiță a murit și o alta a fost grav rănită

Accident cumplit pe DN14, în localitatea Şaroş pe Târnave. O fetiță a murit și o alta a fost grav rănită
18 Dec 2018   •   17:36

O fetiţă în vârstă de 8 ani a decedat marţi după amiaza, iar alta de 7 ani a fost rănită în timp ce traversau neregulamentar DN14 în localitatea Şaroş pe Târvane, au anunţat Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Din păcate, fetiţei de 8 ani i s-a declarat decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, cei doi copii care "traversau neregulamentar au fost loviţi de un autoturism condus regulamentar spre Sighişoara de către un bărbat in vârstă de 45 de ani, sibian".

Medicii de la SMURD Mureş care au ajuns primii la locul accidentului au resuscitat fetiţa care era în stare foarte gravă, în stop cardio-respirator, însă ulterior au constatat decesul acesteia, a explicat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

Potrivit reprezentantei ISU Sibiu, cealaltă fetiţă care a fost lovită de maşină a fost transportată la Spitalul Municipal din Mediaş, cu traumatism la un picior.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident fetita Sibiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close