Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN17. Au fost la un pas de moarte

Accident cumplit pe DN17. Au fost la un pas de moarte

Accident cumplit pe DN17. Au fost la un pas de moarte
12 Sep 2015   •   08:54

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui cumplit accident petrecut pe DN17 în Suceava. Şoferul unei maşini a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a izbit violent o altă maşină care circula regulamentar din sens opus. 

 
În  maşina şoferului vinovat se mai aflau alte două persoane, una dintre ele fiind grav accidentată , iar  cealaltă, în urma impactului a fost aruncată pe marginea drumului. 
 
Celălalt şofer, un medic ce tocmai ieşise din gardă a ajuns şi el la spital, iar apoi a fost transportat la Iaşi din cauza leuzinilor multiple.
 
Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii sucevene Ilişeşti. Un şofer a intrat cu viteză într-o curbă, a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism la volanul căruia se afla un medic ortoped. 
 
La faţa locului au sosit mai multe echipaje ale ambulanţei şi pompieri, iar salvatorii au început să scoată victimele. Cel mai greu a fost pentru un tânăr care a rămas cu picioarele prinse în bordul maşinii şi pentru care pompierii s-au chinuit minute bune.
 
Din cauza impactului, o fată care se afla pe bancheta din spate a maşinii care a derapat a fost aruncată la aproape 10 metri pe marginea drumul.
 
Martorii spun că autoturismul care a derapat avea viteză prea mare pentru condiţiile de drum.
 
Şoferul imprudent a ajuns la spital cu câteva răni. 
 
Medicul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, şi a intrat direct în sala de operaţie.
 

×
Subiecte în articol: accident moarte accident rutier
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close