Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav într-o curbă deosebit de periculoasă din Arad. O femeie a murit pe loc | Circulație oprită

Accident grav într-o curbă deosebit de periculoasă din Arad. O femeie a murit pe loc | Circulație oprită

Un excavator a căzut, vineri, de pe trailerul care îl transporta, pe un autoturism care venea din sens opus, în județul Arad. O tânără a murit pe loc.

Accident grav într-o curbă deosebit de periculoasă din Arad. O femeie a murit pe loc | Circulație oprită
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    24 Noi 2023   •   17:38

Update 17:30 - O tânără a decedat în urma accidentului provocat de căderea unui buldoexcavator de pe un trailer pe drumul naţional DN7, iar o altă femeie este rănită grav, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad.

"În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital", a informat ISU Arad.

Accidentul a fost pe DN 7, în localitatea Barațca, județul Arad.

Potrivit Infotrafic, într-o curbă deosebit de periculoasă, un buldoexcavator a căzut de pe trailerul care îl transporta pe un autoturism care venea din sens opus.

Sursa: ISU Arad

Două persoane au rămas încarcerate în autoturism.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

×
Subiecte în articol: Barațca Arad accident excavator
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close