Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN22, în Constanța, între un microbuz și un autoturism. Traficul este blocat

Accident grav pe DN22, în Constanța, între un microbuz și un autoturism. Traficul este blocat

Accidentul a avut loc DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localității Piatra, județul Constanța.

de Cătălina Buzoianu    |    23 Dec 2023   •   08:55

Update 09:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat, alternativ, pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în urma accidentului produs în zona localității Piatra, județul Constanța. coliziunea dintre un autoturism și un microbuz, s-a soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a altor trei pasageri din microbuz, care au fost transportați la spital.

Se estimează revenirea circulației la condiții normale după ora 09.30

Știre inițială

Potrivit primelor informații, un microbuz și un autoturism au fost implicate, 7 persoane fiind rănite.

Patru persoane sunt duse la spital, însă echipajele medicale încă evaluează victimele găsite la locul accidentului.

Resursele de intervenție au fost mobilizate imediat, inclusiv echipaje de la Saj B2, Saj C2, 2 echipaje Smurd B și Atpvm.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 22 Ovidiu – Mihai Viteazu, în zona localității Piatra, județul Constanța, după ce un autoturism și un microbuz, cu 7 pasageri, au fost implicate într-o coliziune.

În urma accidentului, pasagerii din microbuz primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând să se stabilească dacă este necesar transportul la spital", potrivit Infotrafic.

"La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 22 s-a produs un accident rutier.

Din primele informații rezultă ca impactul s-ar fi produs între un autoturism și un microbuz în care s-ar fi aflat 7 persoane.

În urma accidentului rutier, acestea ar fi fost ușor rănite. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare,  traficul fiind blocat.

×
Subiecte în articol: Constanța accident microbuz
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close