Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident devastator la Drăgușeni, Suceava, între un TIR cu trailer și un autoturism

Accident devastator la Drăgușeni, Suceava, între un TIR cu trailer și un autoturism

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave, în urma unui accident devastator produs în localitatea Drăgușeni din Suceava între un TIR cu trailer și un autoturism.

Accident devastator la Drăgușeni, Suceava, între un TIR cu trailer și un autoturism
Sursa foto: newsbucovina.ro
07 Mar 2020   •   13:57

Potrivit unor surse, accidentul din Drăgușeni s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

"Pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două ambulanțe SAJ, intervin la un accident rutier petrecut între un trailer și un autoturism, pe raza localității Drăgușeni.

Au fost implicate cinci persoane, una din autotrailer și patru în autoturism", a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, Alin Găleată.

În autoturism se aflau un bărbat de 45 de ani, care a decedat, o femeie de 47 de ani și doi tineri de 18, respectiv 19 ani.

Accident mortal între un TIR cu trailer și un autoturism la Drăgușeni, Suceava

Accidentul a avut loc pe DN 2, după ce trailerul și autoturismul s-au ciocnit frontal, circulația între Roman și Fălticeni desfășurându-se pe un fir, alternativ.

În acest caz a fost declanșată și o anchtă de Inspectoratului de Poliție Suceava, urmând să fie stabilite împrejurările în care a avut loc accidentul și cine este vinovat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Draguseni Suceava
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close