Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident dramatic în Bistrița! O femeie de 50 de ani a intrat în comă profundă după ce a fost lovită de o mașină

Accident dramatic în Bistrița! O femeie de 50 de ani a intrat în comă profundă după ce a fost lovită de o mașină

O femeie în vârstă de 50 de ani a ajuns, marţi seara, în comă profundă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

Accident dramatic în Bistrița! O femeie de 50 de ani a intrat în comă profundă după ce a fost lovită de o mașină
04 Feb 2020   •   21:46

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, femeia s-ar fi angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, din Tureac.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD: cel de terapie intensivă mobilă şi unul de prim-ajutor. Victima fost găsită inconştientă, cu otoragie şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa.

Conform datelor transmise de SJU, femeia a ajuns la spital în stare gravă, în comă profundă, cu un traumatism cranio-cerebral sever şi a fost intubată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Bistriţa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close