Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident dramatic pe DN66, în apropiere de Petroşani! Maşină prăbuşită într-o prăpastie, şoferul e în stare gravă

Accident dramatic pe DN66, în apropiere de Petroşani! Maşină prăbuşită într-o prăpastie, şoferul e în stare gravă

Accident dramatic pe DN66, în apropiere de Petroşani! Maşină prăbuşită într-o prăpastie, şoferul e în stare gravă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Oct 2019   •   22:45

Un bărbat de 31 de ani a suferit multiple traumatisme în urma unui grav accident de circulaţie produs sâmbătă seara pe DN 66, în apropiere de Petroşani, maşina condusă de acesta părăsind carosabilul din cauza vitezei şi prăbuşindu-se într-o prăpastie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, accidentul a avut loc în zona podului de la Dărăneşti, după ce, într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe sensul opus de mers şi apoi a căzut în râpă.

"Conducătorul auto era singur în autoturism şi a fost rănit grav, fiind transportat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Victima prezintă un traumatism cranian, cu mai multe răni şi lovituri la cap, o fractură la mâna dreaptă, multiple escoriaţii şi contuzii, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Medicii nu exclud varianta unui transfer la spitalul judeţean din Timişoara, pentru ca bărbatul să fie supus unui tratament neurochirurgical de specialitate.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat accident circulatie Petrosani masina
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close