Antena 3 CNN Actualitate Locale Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport

Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport

Două eleve ale Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani au ajuns astăzi la Spitalul de Urgență Petroșani după ce le-a căzut un televizor în cap la școală, în timpul orei de sport.

Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport
Sursa foto: gazeta de dimineata
de Ioana Mircea    |    12 Oct 2022   •   15:02

Incidentul a avut loc la ora de sport, în timp ce elevii susţineau o probă de control. Două eleve stăteau pe bancă deoarece nu aveau echipamentul adecvat. Deasupra băncii pe care se aflau cele două era un televizor amplasat pe o poliță prinsă cu dibluri în perete, care stătea acolo de ani buni.

”Între orele 9 și 10, la sala de sport, două eleve de la clasa a X-a stăteau pe băncuță la ora de sport și un televizor, care era fixat pe perete de foarte mulți ani, a picat efectiv pe capul acestora.

Am sunat la 112, am mers cu doamna dirigintă împreună la SUP. Sunt în afara oricărui pericol”, a declarat Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani.

Profesorul a auzit un zgomot și a văzut cum cade televizorul și mobila pe care era așezat. A apucat doar să împingă puțin cele două obiecte aflate în cădere.

”Șocant, vă dați seama că s-au speriat și ele. Tremurau. O elevă a zis că o doare capul foarte tare. Când au pus mâna la cap, curgea sânge, s-a speriat și mai tare”, a povestit profesorul de sport, Cristian Tomele, potrivit Gazeta de Dimineaţă.

×
Subiecte în articol: Petrosani ora de sport
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close