Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident feroviar în Bistrița-Năsăud. Un tren de călători a deraiat - VIDEO

Accident feroviar în Bistrița-Năsăud. Un tren de călători a deraiat - VIDEO

Accident feroviar în Bistrița-Năsăud. Un tren de călători a deraiat - VIDEO
Sursa foto: Foto: CJSU Bistrita
08 Mar 2019   •   22:21

Trenul care leagă Sighetu Marmației de București a deraiat, vineri seara, pe raza localității Coșbuc. 

Deocamdată nu se știe câte persoane au rămas blocate în tren și nici dacă sunt victime.

„Sunt alocate echipe de intervenție de la CFR, SVSU Coșbuc, echipajul pentru decarcerări grele din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipaje de poliție”, informează ISU Bistrița, potrivit bistriteanul.ro.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este închis la această oră între staţiile Coșbuc și Telciu, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coșbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Niciun călător nu a fost rănit, toți cei 20 de pasageri vor fi preluați cu un microbuz până în stațiile Beclean pe Someș și Dej Călători, de unde își vor continua călătoria cu alte trenuri care circulă pe traseu comun.

La fața locului se va interveni cu un tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a boghiului, urmând ca apoi personalul feroviar să verifice starea liniei şi să intervină pentru eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA .

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close