Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță a murit și alta este în stare gravă după ce au fost spulberate de o mașină în timp ce se jucau! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

O fetiță a murit și alta este în stare gravă după ce au fost spulberate de o mașină în timp ce se jucau! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Accident extrem de grav surprins de camerele de supraveghere într-o localitate din Iași. Trei fetite au fost rănite grav după ce o mașină a ricoșat dintr-un stâlp lovit pe sosea.

O fetiță a murit și alta este în stare gravă după ce au fost spulberate de o mașină în timp ce se jucau! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Gigi Cojocaru    |    26 Mai 2023   •   12:38

O mașină al cărei șofer a pierdut controlul direcției a intrat, joi seara, într-un stâlp de electricitate și a ricoșat apoi în două fete care se aflau pe trotuar și în gardul unui imobil. Accidentul a avut loc pe un drum județean din Iași.

Potrivit IPJ Iași, accidentul s-a produs pe DJ 248 A în satul Domnița, din comuna Țibana.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi intrat într-un stâlp de electricitate, apoi ar fi acroșat două minore și ulterior gardul unui imobil.

În urma accidentului au fost rănite trei fete: două care s-ar fi aflat pe spațiul verde și una în autoturism. Victimele au fost transportate la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, la fața locului, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Una dintre fetițele care se aflau pe trotuar, în vârstă de 11 ani, a fost găsită de medicii sosiți la fața locului în stop cardio-respirator. După minute bune de resuscitare, medicii au reușit să îi repornească inima, însă copila și-a pierdut viața la spital. Cea de-a doua fetiță se află în stare gravă.

"Una dintre victimele de 11 ani a fost adusă în stare generală foarte gravă după ce a suferit un stop cardio-respirator, ea fiind resuscitată şi la faţa locului. Pe durata transportului, echipajul medical a făcut terapie de susținere. La spitalul nostru a fost preluată de echipa multidisciplinară de la UPU, care a continuat terapia de suport, a efectuat explorări imagistice, după care pacienta a fost internată la ATI. Însă la scurt timp de la internare a suferit un nou stop cardiorespirator. Toate manevrele de resuscitare au fost fără rezultate.

Cea de-a doua pacientă în vârstă de 11 ani este în continuare internată la ATI, are multiple traumatisme, leziuni grave şi beneficiază de terapie de susţinere din partea unei echipe medicale multidisciplinare. Prognosticul este rezervat în acest caz.

Fetiţa de 14 ani, care era pasager pe scaunul din dreapta al autoturismului care a provocat accidentul, este internată în clinica de ortopedie. Ea are o fractură la nivelul membrului superior, starea generală fiind bună", a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii "Sf Maria" Iaşi, dr Tamara Solange Roşu, potrivit Agerpres

 


 

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close