Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi adolescenți, loviți în plin pe trecerea de pietoni. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

Doi adolescenți, loviți în plin pe trecerea de pietoni. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere

Imagini înfiorătoare de la Galaţi. Doi adolescenți de 18 ani au fost loviţi de o maşină chiar pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde a semaforului. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere. Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Doi adolescenți, loviți în plin pe trecerea de pietoni. Imaginile, surprinse de camerele de supraveghere
de Laura Dinu    |    21 Mai 2021   •   10:22

Imaginile arată cum pietonii așteptau să treacă strada. Când semaforul a arătat culoarea verde, au început să traverseze. Însă chiar în acel moment, o mașină condusă de un bărbat de 52 de ani a trecut prin mulțime şi i-a izbit pe cei doi tineri.

Victimele au răni ușoare şi au fost transportate la spital.

Din spusele martorilor, se pare ca șoferului i-ar fi alunecat piciorul de pe frână pe accelerație

”În jurul orei 14.15, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Galați, având direcția de mers dinspre B-dul George Coșbuc spre B-dul Siderurgiștilor, a surprins și accidentat 2 tineri, ambii cu vârsta de 18 ani.

Cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului situat în apropierea intersecției cu strada Saturn.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a celor două persoane ce au fost preluate și transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare. Unul dintre tineri este din comuna Pechea, județul Galați, iar cel de-al doilea din comuna I.C.Brătianu, județul Tulcea.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Poliției Galați. 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close