Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Galați: Un taxi a fost spulberat de un Mini Cooper. Toate cele 5 victime, încarcerate

Accident grav în Galați: Un taxi a fost spulberat de un Mini Cooper. Toate cele 5 victime, încarcerate

Un accident grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în Galați, pe drumul de centură, după ce un taxi a fost spulberat de un Mini Cooper. Toate cele cinci victime au fost încarcerate.

Accident grav în Galați: Un taxi a fost spulberat de un Mini Cooper. Toate cele 5 victime, încarcerate
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    Gabi Vlad    |    10 Oct 2021   •   09:47

La ora 02:10, echipaje specializate de prim-ajutor și descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați, au fost solicitate în zona "Depozitelor", pentru a interveni în urma unui accident produs între două autoturisme: un taxi marca Skoda, cu trei victime încarcerate, și un Mini Cooper, cu două victime, toate încarcerate.

Pompierii au acordat primul-ajutor și au reușit descarcerarea tuturor persoanelor implicate în accident, astfel.

Șoferul de 35 de ani din Mini Cooper-ul care a lovit taxiul a suferit politraumatisme, iar femeia de 25 de a ani a avut un șoc hemoragic, fractură de femur și traumatism cranio-cerebral.

Cei doi au fost preluați de ambulanțele SAJ și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați.

Cele trei victime din autoturismul Skoda răsturnat, șoferul și un cuplu cu vârstele de 55 și 60 de ani, au suferit multiple traumatisme și au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ și transportate la aceeași unitate spitalicească, pentru a primi îngrijiri medicale specializate.

Ambele autoturisme au fost avariate în proporție de 90%.

×
Subiecte în articol: Galați accident
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close