Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în centrul Aradului! Unui bărbat i s-a făcut rău la volan şi a avariat şase maşini

Accident grav în centrul Aradului! Unui bărbat i s-a făcut rău la volan şi a avariat şase maşini

Un bărbat de aproximativ 45 de ani a provocat un accident în centrul Aradului, după ce i s-a făcut rău la volan. Potrivit primelor informaţii, acesta se află în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să îi salveze viaţa.

Accident grav în centrul Aradului! Unui bărbat i s-a făcut rău la volan şi a avariat şase maşini
Sursa foto: ISU Arad
de Daciana Cordoş    |    06 Mai 2022   •   15:03

Potrivit ISU Arad, accidentul a avut avut loc în aceasta după-amiază, în jurul orei 13:55, în zona Podgoria din Municipiul Arad, şase maşinii fiind avariate.

În urma accidentului a rezultat o victimă, un bărbat în jur de 45 ani, care a fost extrasă din autoturism de către pompieri.

Potrivit martorilor oculari, șoferul mașinii Volkswagen Touareg a accelerat dintr-odată, a lovit alte mașini și a rupt un pom din zona verde de lângă stația de tramvai. Este posibil că șoferului i s-a făcut rău sau a făcut un infarct în timp ce conducea. Paramedicii continuă să resusciteze bărbatul, dar se pare că fără succes, scriu jurnaliştii de la specialarad.ro

La faţa locului intervine echipa de descarcerare cu 3 subofițeri și un echipaj de Ambulanță.

Victima este în stop cardio-respirator şi se află în stare se inconştienţă.

Bărbatul a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean și a fost transportat de urgență la secția UPU a spitalului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: accident Arad
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close