Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tren de călători a lovit o autobasculantă, în Brăila. Mașina a fost proiectată într-o casă

Un tren de călători a lovit o autobasculantă, în Brăila. Mașina a fost proiectată într-o casă

Un accident grav a avut loc în această dimineață în județul Brăila. Un tren de călători a lovit în plin o basculantă care, în urma impactului, a fost proiectată într-o casă. Patru persoane au fost rănite.

Un tren de călători a lovit o autobasculantă, în Brăila. Mașina a fost proiectată într-o casă
de Gabi Vlad    |    02 Mar 2022   •   10:33

Potrivit reprezentanților ISU Brăila, trenul de călători a lovit autobasculanta în localitatea Baldovinești. În urma loviturii, mașina a fost proiectată într-o casă aflată în apropierea căii ferate.

Din primele informații se pare că cel puțin patru persoane au fost rănite. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„În această dimineață, șoferul unui tir, în vârstă de 59 de ani, din județul Galați, în timp ce se deplasa pe raza localității Baldovinești, la trecerea la nivel cu cale ferată, nu ar fi observat semnalele luminoase și acustice și a fost lovit de un tren InterRegio ce se deplasa pe sensul de mers Brăila-Galați. 

Din primele date, ar fi rezultat vătămarea corporală a cinci persoane.

Atât șoferul tirului cât și mecanicul de locomotivă în vârstă de 42 de ani, din Brăila, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

De asemenea, precizăm că în acest moment, traficul feroviar este blocat, iar cel rutier este dirijat de polițiștii rutieri.”, anunță reprezentanții IPJ Brăila.

 

×
Subiecte în articol: Brăila accident
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close