Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav într-o comună din Argeș! Două fetițe, de trei și șapte ani, au fost spulberate de o mașină

Accident grav într-o comună din Argeș! Două fetițe, de trei și șapte ani, au fost spulberate de o mașină

Două fetițe, de trei și șapte ani, au fost grav rănite, după ce au fost spulberate de o mașină, într-o comună din Argeș.

de Cătălina Buzoianu    |    26 Dec 2023   •   16:46

Un accident rutier grav s-a produs, marți, în comuna Micești, satul Păuleasca.

La fața locului se deplasează două echipaje SMURD și un echipaj SAJ.

„DJ 740, sesizare accident în care doi copii ar fi fost loviți de un autoturism, din primele date, pe raza comunei Micești”, anunță IPJ Argeș.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești desfășoară cercetări.

Două fetițe, de trei și șapte ani, spulberate de o mașină

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, a rezultat că, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 22 de ani, din comuna Micești, care conducea un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, circulând pe direcția Micești spre Mălureni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara carosabilului și acroșând două fetițe, de 3 și 7 ani”, potrivit IPJ Argeș.

Polițiștii menționează că ambele fetițe au suferit leziuni, fiind transportate la o unitate medicală, pentru îngrijiri.

Conducătorul auto a a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close