Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu trei morți la Independența, în Galați. Planul roșu de intervenție, activat de autorități

Accident cu trei morți la Independența, în Galați. Planul roșu de intervenție, activat de autorități

Trei persoane au murit și alte opt au fost rănite grav în urma impactului între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

de Laura Dinu    |    13 Noi 2023   •   08:03

Un microbuz și un autoturism au fost implicate luni dimineața într-un accident pe DN 25 în județul Galați. Din primele informații, opt persoane sunt rănite, iar alte trei au decedat. 

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Galați a fost activat Planu roșu de intervenție, transmite Poliția. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au fost alocate următoarele resurse: 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD cu medic, 1 echipaj SMURD  de prim ajutor, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

În mașina vinovată de accident se aflau patru persoane, doi decedați cu același nume, erau tată și fiică. Celelalte două persoane se pare ca erau tată și fiu.

În microbuz se aflau navetiști, autoturismul fiind al firmei la care oamenii lucrau.

×
Subiecte în articol: accident Galați
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close