Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Caracal. Şase persoane au fost rănite

Accident grav în Caracal. Şase persoane au fost rănite

Accident grav în Caracal. Şase persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Sep 2017   •   20:01

Şase persoane, printre care doi copii şi o femeie gravidă în luna a opta, au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui accident în care au fost implicate două autoturisme, la ieşirea din Caracal, judeţul Olt, într-o zonă a şantierului centurii ocolitoare a municipiului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane, printre care şi doi minori şi o femei gravidă în luna a opta.

„Toate cele şase victime, cu diverse traumatisme, au fost transportate la CPU Caracal”, a declarat Băsăşteanu.

În urma impactului, șoferul acuză dureri toracice, soţia sa, în vârstă de 25 de ani, gravidă în luna a opta, are dureri abdominale, iar fetiţa acestora, în vârstă de 5 ani, are o sângerare nazală.

Maşina condusă de acesta a intrat pe o porţiune de drum pe care accesul era interzis, lovind un alt vehicul care circula din sens opus şi în care se aflau o femeie în vârstă de 37 de ani, din Slatina. Aceasta a suferit un traumatism lombar, copilul acesteia, în vârstă de 7 ani, are dureri la piciorul drept, iar mama şoferiţei, o femeie de 60 de ani, a suferit o contuzie la piciorul stâng.

Poliţitii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Caracal victime insarcinata
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close