Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în județul Dolj. Patru persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

Accident cumplit în județul Dolj. Patru persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

Accident cumplit în județul Dolj. Patru persoane au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Milca Mulders
02 Oct 2017   •   10:43

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar una este în stare gravă, în urma accidentului rutier petrecut, luni dimineaţa, la ieşirea din localitatea doljeană Radovan.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a confirmat că patru persoane au murit, două femei şi doi bărbaţi, iar cea de a cincea victimă din accidentul de la Radovan a fost preluată de elicopterul SMURD, care a fost solicitat să survoleze zona şi să intervină la nevoie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

„Este vorba despre un autoturism în care se aflau cinci persoane, iar şoferul acestuia se pare că a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un cap de pod. Patru persoane au decedat”, a declarat Amelia Barbu.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident Dolj judet morti victime
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close