Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Galați. Un bărbat mort și unul rănit, după ce o mașină i-a lovit pe trotuar

Accident grav în Galați. Un bărbat mort și unul rănit, după ce o mașină i-a lovit pe trotuar

Accident grav în Galați. Un bărbat mort și unul rănit, după ce o mașină i-a lovit pe trotuar
de S.T.    |    09 Iun 2017   •   14:30

Un bărbat a murit, iar un altul se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce staţionau pe trotuar, se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi. 

Potrivit sursei citate, un bărbat de 30 ani, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed şi sector în curbă, moment în care a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a surprins şi accidentat doi bărbaţi ce erau staţionaţi pe trotuar. 

Cei doi pietoni au fost transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale, însă unul dintre ei, un bărbat de 55 ani a decedat. 

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: trotuar accident masina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close