Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit pe loc, alte trei persoane au ajuns la spital

Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit pe loc, alte trei persoane au ajuns la spital

Accident grav în Hunedoara. Un bărbat a murit pe loc, alte trei persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    21 Aug 2019   •   12:46

Un bărbat de 64 de ani a decedat şi alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri pe DN7, în apropiere de halta CFR Geoagiu, maşina în care se aflau victimele fiind găsită de pompierii militari ieşită în decor.

„Pompierii specializaţi în descarcerare, prim-ajutor şi stingere de la Detaşamentul Orăştie au găsit într-un autoturism ieşit în decor pe DN 7, în apropierea haltei Geoagiu, patru victime. Un bărbat, de 64 de ani, a murit pe loc în urma accidentului rutier, în timp ce alte trei persoane au suferit politraumatisme”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

Răniţii, toţi bărbaţi, în stare de conştienţă, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, produs în jurul orei 2,00, după care au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalul din Orăştie, iar ulterior au fost transferaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Hunedoara spital
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close