Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Argeș. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

Accident grav în județul Argeș. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

Accident grav în județul Argeș. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Iul 2017   •   18:24

Cinci persoane au fost rănite, după ce un tânăr de 25 de ani, din Constanţa, a intrat cu maşina pe care o conducea în autoturismul din faţa sa.  Accidentul a avut loc pe DN7C Pitesti-Curtea de Arges, potrivit adevarul.ro.

„Toate cele patru autoturisme se deplasau către Curtea de Argeş. Şoferul unui Volkswagen nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi, pe fondul unor activităţi care i-au distras atenţia, a intrat în coliziune cu un autoturism Kia, aflat în faţa sa, care, la rândul său, a intrat într-un Opel Combo, care a fost proiectat într-un Logan ce circula în faţa Opelelui", a declarat agentul de Poliţie, Andreea Însurăţelu - IJP Argeş.

La fața locului s-au deplasat  trei ambulanţe SMURD, unui echipaj de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă, unui echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă.     

“În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane din Volkswagen şi vătămarea uşoară a unei alte pasagere din aceeaşi maşină. De asemenea, au fost răniţi uşor trei pasageri ai autoturismului Kia - o femeie şi doi copii, de 5 şi respectiv 7 ani - şi o altă femeie care se afla în autoturismul Opel. În total cinci victime”, a mai precizat agentul de poliţie Andreea Însurăţelu.

Cei doi copii sunt în afara oricărui pericol, dar rămân sub supraveghere la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

×
Subiecte în articol: accident Argeş raniti copii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close