Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Argeș. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

Accident grav în județul Argeș. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

Accident grav în județul Argeș. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite
13 Feb 2018   •   08:03

Un om a murit şi cinci cu fost răniţi, luni seară, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă pe DN 73, în localitatea argeşeană Schitu Goleşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că atelajul, în care se aflau cinci persoane din comuna Valea Mare Pravăţ, circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel. În localitatea Schitu Goleşti, căruţa a fost lovită din spate de un autoturism cu trei ocupanţi.

În urma coliziunii, o femeie de 25 de ani, pasageră în căruţă, a murit pe loc.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la sosirea echipajelor de urgenţă o persoană a fost găsită decedată. Ambulanţele şi autospecialele SMURD au preluat două victime cu traumatisme şi trei cu leziuni minore, pe care le-au transportat la spital.

La faţa locului a fost solicitată ulterior încă o ambulanţă, pentru a acorda asistenţă medicală altor două persoane, care prezentau atac de panică şi escoriaţii minore.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, a fost blocată, urmând să fie reluată după finalizarea cercetării la faţa locului şi eliberarea carosabilului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Argeş raniti morti
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close