Antena 3 CNN Actualitate Locale Şapte copii răniţi și o persoană încarcerată într-un accident grav în Bacău

Şapte copii răniţi și o persoană încarcerată într-un accident grav în Bacău

Un accident grav de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău. O persoană a fost încarcerată după ce un microbuz şcolar a lovit un autoturism. De asemenea, şapte copii au fost răniţi.

Şapte copii răniţi și o persoană încarcerată într-un accident grav în Bacău
Sursa foto: bacau.net
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2021   •   10:51

Accidentul a avut loc pe DN2, km 277+100.

"În această dimineaţă am fost solicitaţi să intervenim în comuna Nicolae Bălcescu, care este situată lângă municipiul Bacău, pentru a interveni în urma unui accident rutier. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz şcolar.

În microbuzul şcolar se aflau 16 persoane, trei adulţi şi  13 copii, iar în autoturism, o singură persoană, un bărbat în vârstă de 39 de ani care a fost şi încarcerat. Forţele de intervenţie au intervenit pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului şi predarea sa către echipajul SMURD prezent la faţa locului, în vederea transportării sale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

În acelaşi timp, 7 dintre din cei 13 minori, au suferit contuzii minore şi au fost preluaţi de echipajele serviciului judeţean de ambulanţă şi transportaţi la spital, în vederea evaluării medicale, la Spitalul de Ugenţă Bacău.

Traficul nu a fost blocat în zonă, iar autovehiculele au fost degajate de pe partea carosabilă pentru a se îndepărta orice pericol pentru participanţii la trafic", a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU.

 

×
Subiecte în articol: accident Bacău copii microbuz
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close