Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Sibiu! O fetiță de cinci ani și un bărbat, loviți de o mașină

Accident grav în Sibiu! O fetiță de cinci ani și un bărbat, loviți de o mașină

Accident grav în Sibiu! O fetiță de cinci ani și un bărbat, loviți de o mașină
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
02 Sep 2019   •   21:11

O fetiţă de cinci ani şi un bărbat au fost transportaţi luni seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, fiind răniţi într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Coveş, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de prim ajutor medical calificat SMURD şi un echipaj de pompieri în localitatea Coveş la un accident rutier produs între două autoturisme. S-au acordat îngrijiri medicale unui copil, o fetiţă de aproximativ cinci ani, cu traumatism cranio-cerebral şi unui adult implicaţi în accident, conştienţi, neîncarceraţi. Adultul şi fetiţa au fost preluaţi de un echipaj SAJ pentru a fi transportaţi la UPU Sibiu", a anunţat ISU.

Accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe contrasens. "O conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din Avrig, într-o succesiune de curbe a intrat pe contrasens şi apoi în coliziune cu un auto condus regulamentar. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului pentru cercetări", potrivit IPJ Sibiu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: fetita Sibiu raniti accident
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close