Accident grav în Timiş! Ambulanţă lovită puternic în timp ce transporta un pacient intubat

13 Oct 2019   •   08:23
Accident grav în Timiş! Ambulanţă lovită puternic în timp ce transporta un pacient intubat sursă foto: opiniatimşoarei.ro

O ambulanţă care transporta un rănit grav de la Petroşani la Spitalul judeţean din Timişoara a fost implicată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident de circulaţie în oraşul Recaş, din judeţul Timiş, asistenta medicală din echipaj suferind un traumatism cranian.

Pacientul aflat în ambulanţă, ventilat mecanic şi intubat, fusese victima unui accident de circulaţie ce a avut loc sâmbătă seara, pe un pod aflat la intrarea în Petroşani, maşina pe care o conducea prăbuşindu-se într-o prăpastie de circa 10 metri.

Ambulanţa a fost lovită de un autoturism în centrul oraşului Recaş.

"În urma accidentului din localitatea Recaş, asistenta medicală din echipajul ambulanţei a suferit un traumatism cranian, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean din Timişoara. Tot acolo, cu o altă ambulanţă, a ajuns şi pacientul de la Petroşani, care era intubat şi ventilat mecanic", a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

La UPU Timişoara au fost mai fost transportaţi medicul şi ambulanţierul de pe ambulanţa din Petroşani, pentru investigaţii.

Parteneri
x close