Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Vaslui. Un taxi cu șapte persoane s-a răsturnat. Cinci ambulanțe au intervenit la fața locului VIDEO

Accident grav în Vaslui. Un taxi cu șapte persoane s-a răsturnat. Cinci ambulanțe au intervenit la fața locului VIDEO

Accident grav în Vaslui. Un taxi cu șapte persoane s-a răsturnat. Cinci ambulanțe au intervenit la fața locului VIDEO
Sursa foto: foto: Vremea Nouă
de S.T.    |    28 Apr 2019   •   22:47

Un taxi în care se aflau şapte persoane, printre care şi doi copii, s-a răsturnat, duminică seara, pe raza comunei Laza, în urma accidentului o persoană rămânând încarcerată. Din primele informații, se pare că victimele fuseseră la un eveniment în satul Bleșca. Pe bancheta din spate a mașinii se aflau două femei și trei copii, iar în față, lângă șofer, un bărbat, scrie Vremea Nouă. 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, la faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale.



„Pe raza comunei Laza s-a produs un accident cu victime multiple. Un taxi cu şapte persoane s-a răsturnat, iar o victimă a rămas încarcerată. Se intervine cu cinci autospeciale, inclusiv maşina de descarcerare grea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe informații, pe Vremea Nouă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: taxi accident
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close