Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat

Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat

Un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat pe DN7, în Fețeni, județul Dâmbovița. Opt persoane sunt evaluate la fața locului de echipajele medicale. Traficul în zonă este blocat.

Accident grav, cu un microbuz de pasageri, în Dâmbovița! Planul Roșu a fost activat
Sursa foto: Politia Romana
de Mia Lungu    |    31 Oct 2023   •   19:25

Update 20:30 ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, la kilometrul 83, în zona localității Valea Mare, județul Dâmbovița.

A fost dezactivat Planul Roșu de Intervenție. Valorile de trafic sunt ușor ridicate în zonă.

Știrea inițială: Planul Roșu de Intervenție a fost activat, după un accident în care a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri.

„Intervenție în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Lungă, satul Feteni. Detașamentul Găești intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 4 echipaje SAJ DB. Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunță ISU Dâmbovița.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit sursei citate, până în acest moment opt persoane sunt evaluate la fața locului de echipajele medicale.

„Din primele date, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în șanț. Traficul este blocat”, transmite IPJ Dâmbovița.

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, în zona localității Valea Mare, județul Dâmbovița, un microbuz în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat lateral în afara părții carosabile, în urma unei defecțiuni asupra unei anvelope. În urma impactului 8 persoane ar fi suferit leziuni la prima vedere, însă sunt în evaluare medicală toți pasagerii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate.

 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close