Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav cu parapanta în județul Neamț. Un bărbat a fost găsit în stare de semiinconștiență

Accident grav cu parapanta în județul Neamț. Un bărbat a fost găsit în stare de semiinconștiență

Pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 că în zona localității Stejaru, comuna Pângărați a avut loc un accident. Victima, un bărbat, se află în stare de seminconștiență.

Accident grav cu parapanta în județul Neamț. Un bărbat a fost găsit în stare de semiinconștiență
Sursa foto: ISU Neamţ
de Sebastian Bădiță    |    10 Iul 2021   •   16:58

Update: UPU Piatra Neamț a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima la un spital din județul Iași. 

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că o persoană a căzut cu o parapantă în localitatea Stejaru, comuna Pângărați. 

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM. 

Victima, un un bărbat a fost găsit în stare de semiconștiență.

Din primele informații, acesta primește îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD TIM.

"Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rutală Gârcina, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident.

Bărbatul a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul transmis de autorităţile din Neamţ.

×
Subiecte în articol: parapanta Neamţ accident Stejaru
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close