Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac. Doi oameni au fost răniţi

Accident grav pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac. Doi oameni au fost răniţi

Un accident grav a avut loc marţi după-amiază ,pe autostrada A1, sensul de mers Arad-Nădlac, acolo unde o maşină a fost strivită de un TIR. În urma impactului au fost transportați la spital un bărbat de 54 de ani, din Pecica, și o tânără de 19 ani, tot din Pecica, ocupanții autoturismului.

 Accident grav pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac. Doi oameni au fost răniţi
de Daciana Cordoş    |    08 Feb 2022   •   20:34

O maşină ce aparţine servicului pază autostrăzi a fost strivită de un TIR.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au transmis, în jurul orei 17, că pe A1, sensul de mers Arad-Nădlac, între coborârile spre Zădăreni și Aeroportul Arad, s-a produs un eveniment rutier grav, în urma căruia un bărbat a rămas încarcerat, potrivit jurnaliștilor de la aradon.ro

La fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Arad: unul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de stingere dotat cu modul de descarcerare.

Autoturismul condus de un bărbat de 54 de ani, în care se mai afla o tânără de 19 ani, rula cu viteză mică pe banda de urgenţă a autostrăzii, când a fost acroşat de un autotren.

Şoferul bulgar, de 45 de ani, care transporta pe trailer trei microbuze, a lovit întâi maşina din spate, apoi a strivit-o de parapeţi

.Mai multe echipaje de pompieri,medici si politisti au sosit la fata locului.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului lovit a fost scos cu greu dintre fiarele mașinii si transportat la Spitalul Judetean din Arad.

Acolo a ajuns și pasagera din dreapta, cu răni mai ușoare. Din cauza accidentului, pe autostrada A1, la km 639, s-a circulat doar pe banda doi iar cozile de mașini au fost de aproximativ 2 km.

Soferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătamare corporala din culpă.

 

×
Subiecte în articol: accident Arad
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close