Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe centura Ploieștiului. Un TIR s-a răsturnat peste o mașină. O persoană este încarcerată

Accident grav pe centura Ploieștiului. Un TIR s-a răsturnat peste o mașină. O persoană este încarcerată

Accident grav pe centura Ploieștiului. Un TIR s-a răsturnat peste o mașină. O persoană este încarcerată
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Feb 2017   •   12:36

Un accident rutier în care au fost implicate o maşină şi o autobasculantă încărcată cu sare a avut loc, vineri, pe DN 1 - Centura de Vest a municipiului Ploieşti, o persoană fiind încarcerată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări a rezultat că o basculantă ar fi pătruns pe contrasens, iar remorca acesteia a intrat în balans, căzând peste un Logan care venea din sens opus.

Şoferul maşinii este încarcerat, fiind prins între fiare din cauza remorcii, la faţa locului fiind aşteptată o macara de mare tonaj pentru ridicare în condiţii de siguranţă a remorcii, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Potrivit acestora, şase persoane au fost evaluate medical la faţa locului, şoferului prins între fiare, care este conştient, fiindu-i administrate perfuzii.

La faţa locului a aterizat elicopterul SMURD, au mai spus reprezentanţii ISU.

Traficul în zonă este dirijat, a precizat Brezeanu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DN1 victima masina TIR centura Ploiești accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close