Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN1C. 16 persoane au fost rănite

Accident grav pe DN1C. 16 persoane au fost rănite

Accident grav pe DN1C. 16 persoane au fost rănite
03 Feb 2017   •   08:23

Un accident rutier soldat cu 16 victime a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 7,00, pe DN 1C, în zona localităţii clujene Răscruci.

'Sunt 16 victime, din primele date toate conştiente, s-a început transportul lor către UPU. A fost o coliziune între un microbuz şi un autotren', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Boie, a afirmat că ar fi vorba de un microbuz care a lovit un tir ce venea din sens opus, în momentul în care acesta din urmă vira pe o stradă laterală.

'Din datele pe care le avem, un microbuz care transporta muncitori a lovit remorca unui tir care vira să intre pe o stradă laterală. Potrivit datelor noastre, în urma accidentului au fost 12 persoane rănite. Circulaţia a fost blocată şi poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul', a spus, pentru AGERPRES, Daniel Boie.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Cluj raniti victime microbuz rutier
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close