Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav la Şagu, Timişoara. László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit

Accident grav la Şagu, Timişoara. László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în această după amiaza în localitatea Șagu înspre Timișoara. În urma impactului extrem de violent László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit. Artistul avea 51 de ani.

Accident grav la Şagu, Timişoara. László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis, a murit
de Claudia Popovici    |    04 Dec 2021   •   21:13

Update: Bărbatul care a murit astăzi în accidentul cumplit de la Şagu este László Farkas, unul din fondatorii formației Quo Vadis

Potrivit presei locale,  László Farkas a împlinit, la începutul lunii noiembrie, 51 de ani. Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers.

Ştirea iniţială: Accident grav la Şagu, Timişoara. Un bărbat a murit şi două persoane au fost grav rănite

Din primele informații de la fața locului, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau patru persoane.

Unul din șoferi, un bărbat de aproximativ 50 ani, care venea dinspre localitatea Șagu înspre Timișoara a intrat pe contrasens a izbit în plin un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, a doua mașină a fost proiectată într-un alt autoturism care circula paralel cu aceasta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma accidentului, șoferul de 50 de ani a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Traficul în zonă este deviat.

×
Subiecte în articol: accident rutier mort Timisoara
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close