Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu şapte victime, printre care şi minori, pe Șoseaua Gării Căţelu din Bucureşti

Accident cu şapte victime, printre care şi minori, pe Șoseaua Gării Căţelu din Bucureşti

Accident grav, între două maşini, pe şoseaua Gării Căţelu din Bucureşti. Cinci persoane au rămas încarcerate după ce maşina acestora s-a răsturnat pe asfalt. Şoferul maşinii cu care s-au lovit a fost intubat şi trimis de urgenţă la spital.

de Sebastian Boldea    |    20 Noi 2023   •   08:02

Update: "În această dimineață, în jurul orei 03:32, pompierii ISU B-IF au intervenit la un accident rutier produs pe Șoseaua Gării Cățelu din sectorul 3 al Capitalei.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane. Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea a cinci victime, care au fost ulterior stabilizate și transportate la spitalele din Capitală. 

Pentru gestionarea situației de urgență au intervenit: o autospecială de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare și șase ambulanțe SMURD", transmite ISUBIF.

Totul s-a petrecut după ce unul dintre şoferi ar fi încercat să vireze pe o stradă lătularnică fără să se asigure. În accident au fost implicate şapte persoane printre care şi doi minori, cinci dintre acestea au rămas blocate sub fiare şi au avut nevoie de echipele de descarcerare.

Printre victimele descarcerate au fost şi doi minori de 16 şi 17 ani. Aceştia au ajuns la spitalele Marie Curie şi Grigore Alexandrescu din Capitală. 

Citeşte şi: Un agent de pază a murit subit, într-un supermarket din Galați. Filmul tragediei

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două descarcerări şi şapte resurse medicale. La locul intervenţiei au fost implicate două autoturisme şi şapte persoane dintre care cinci erau încarcerate. Am acţionat pentru extragerea acestora şi transportul lor de urgenţă la spital", a precizat Bogdan Pruteanu, căpitan ISUBIF.

După impact, şoferul maşinii din imagini a fost intubat.

Citeşte şi: Polițistul local din Pitești, care a fost lovit de un tânăr, a murit, după două săptămâni de comă

Medicii de la faţa locului au reuşit să stabilizeze toate persoanele şi să le transporte la mai multe spitale din Capitală.

"Sunt şapte victime implicate într-un accident rutier cu victime încarcerate. Momentan de la faţa locului toţi au plecat stabili sau stabilizaţi de către colegii mei medici, nu ştiu să vă spun care va fi evoluţia fiecăruia dintre ei", Mihaela Stătescu, medic coordonator.

Citeşte şi: Accident cu șase victime pe DN1 A, între Brașov și Ploiești, în localitatea Izvoarele

Traficul a fost închis Şoseaua Gării Căţelu timp de mai bine de două ore. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi au făcut cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut totul.
 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close