Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în faţa Spitalului din Slatina. Trei adolescente au fost spulberate de o maşină pe trecerea de pietoni

Accident grav în faţa Spitalului din Slatina. Trei adolescente au fost spulberate de o maşină pe trecerea de pietoni

Accident grav pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean din Slatina. Trei adolescente au fost spulberate de o mașină in timp ce încercau să traverseze regulamentar strada. 

de Loredana Chimoiu    |    02 Noi 2023   •   07:31

Fetele nu au mai avut timp să fugă din fața autoturismului care le-a lovit în plin. După impact, șoferul, în vârstă de 18 ani, a pierdut controlul volanului, iar mașina acestuia a ricoșat într-un buldoexcavator care staționase în fața trecerii de pietoni pentru a acorda prioritate trecătorilor.

Accidentul a avut loc miercuri,1 noiembrie 2023, în jurul orei 22:00, pe strada Crișan din Slatina

Mai mulți martori au sunat la 112 și imediat la fața locului au ajuns echipele de salvare. Cele trei adolescente au fost transportate de urgență în interiorul Spitalului unde au primit îngrijiri medicale. Șoferul a necesitat și el ajutor din partea cadrelor medicale.

Citeşte şi: Un bărbat care mergea pe lângă o bicicletă a fost lovit mortal de șoferul unei cisterne, care tocmai pleca de pe loc, în Teleorman

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Moarte cumplită pentru un bărbat din Maramureș. A fost strivit de tractorul cu care transporta lemne

Nu este primul accident care are loc pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Județean din Slatina. Ultimul accident grav a avut loc pe data de 2 martie 2023 când o femeie a fost lovită de un șofer care circula cu viteză foarte mare.

Femeia lucra ca liftieră la unitatea medicală și la momentul accidentului ieșise din tură și se îndrepta spre casă. Medicii au încercat să o salveze, dar toate eforturile au fost în zadar.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close