Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav cu trei maşini în Mamaia, după manevra iresponsabilă a unui şofer | Patru oameni au ajuns de urgenţă la spital

Accident grav cu trei maşini în Mamaia, după manevra iresponsabilă a unui şofer | Patru oameni au ajuns de urgenţă la spital

Patru oameni au ajuns la spital, după un grav accident rutier în Mamaia provocat de manevra iresponsabilă a unui şofer.

Accident grav cu trei maşini în Mamaia, după manevra iresponsabilă a unui şofer | Patru oameni au ajuns de urgenţă la spital
Sursa foto: TikTok | m3llyflous
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2023   •   09:14

Accidentul s-a produs, noaptea trecută, în jurul orei 22.00, în zona Aqua Magic din Mamaia. Totul s-a petrecut după ce un şofer, care circula dinspre Constanţa spre Năvodari a schimbat brusc banda de mers şi a lovit o altă maşină pe care a proiectat-o pe contrasens.

Maşina de pe contrasens a intrat frontal într-un autoturism de teren care circula regulamentar şi care, la rândul său, s-a oprit într-un stâlp. Motorul maşinii care a intrat pe contrasens a zburat la câteva zeci de metri.

Cei trei şoferi, dar şi un pasager, au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, trei bărbaţi şi o femeie au suferit diverse traumatisme la cap şi la picioare.

Poliţiştii i-au testat pe şoferi pentru alcool, rezultatele alcoolemiilor fiind negative. Totodată, aceştia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

@m3llyflous Accident grav Mamaia 27 oct #funnyvideos #fyp #viralvideo #foryoupage ##viralvideotiktok #alvideotiktok #car #accident #constanta #mamaia ♬ sunet original - Melly

"La data de 27 octombrie a.c.,  în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Mamaia,  în municipiul Constanța,  s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că în accident au fost implicate 3 autoturisme, conduse de doi bărbați, de 23 de ani, respectiv 25 de ani și o femeie, de 28 de ani.

În urma accidentului rutier au fost răniți cei trei conducători auto și un pasager. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident în Constanţa Mamaia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close