Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident groaznic în Olt. Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ

Accident groaznic în Olt. Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ

Accident groaznic în Olt. Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Apr 2016   •   15:16

Un bărbat care lucra la săparea unor şanţuri pentru reţeaua de canalizare a comunei Găvăneşti a murit, miercuri, după ce peste el s-a surpat un mal de pământ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, bărbatul peste care s-a surpat malul de pământ este din comuna Verguleasa şi are 58 de ani. În momentul în care s-a surpat malul de pământ, el se afla într-un şanţ cu o adâncime de doi metri şi o lăţime de 60 de centimetri. La sosirea echipajelor de pompieri bărbatul era prins până la mijloc în pământul surpat.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ISU cu o autospecială de intervenţie şi descarcerare, echipaj SMURD, precum şi de la Serviciul de Ambulanţă. După o intervenţie de circa zece minute, pompierii şi muncitorii prezenţi au reuşit să îl scoată pe bărbat la suprafaţă, însă acesta se afla în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare imediat ce bărbatul a fost scos din şanţ, dar după 30 de minute manevrele de resuscitare cardio-pulmonară au fost stopate şi pacientul a fost declarat decedat.

La locul accidentului s-a deplasat şi o echipă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt, care va începe o anchetă în acest caz.

 Potrivit şefului ITM Olt, Cristian Ungureanu, acesta al treilea accident de muncă mortal produs în judeţul Olt de la începutul anului.

 

×
Subiecte în articol: ingropat
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close