Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o ambulanţă în misiune este lovită de un şofer beat, într-o intersecţie din Galaţi

Momentul în care o ambulanţă în misiune este lovită de un şofer beat, într-o intersecţie din Galaţi

Un şofer s-a urcat băut la volan şi a intrat cu maşina într-o ambulanţă, într-o intersecţie din Galaţi. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Momentul în care o ambulanţă în misiune este lovită de un şofer beat, într-o intersecţie din Galaţi
Sursa foto: Antena 3 CNN - imagini amator
de Alexandra Cojoianu    |    13 Ian 2023   •   12:23

Grav accident rutier într-o intersecţie din Galaţi, joi noapte. Potrivit imaginilor, şoferul autoturismului intră în intersecţie şi loveşte în plin ambulanţa deşi aceasta avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

O persoană care se află în ambulanță a fost rănită în urma accidentului, iar la faţa locului a fost chemat un alt echipaj de urgenţă.

"Evenimentul rutier a avut loc la intersecţia dintre bulevardul George Coşbuc cu strada Tecuci. Au fost implicate un număr de 5 autovehicule, dintre care o autospecială de la Serviciul Judeţean Ambulanţă Galaţi, trei autoturisme şi un autobuz. În urma acestei eveniment rutier, autospeciala de la Ambulanţă s-a răsturnat şi a fost rănită uşor o persoană din aceasta", precizează IPJ Galaţi.

Traficul rutier în zonă a fost blocat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

 

×
Subiecte în articol: Galați ambulanta
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close