Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident în Mamaia, cu o maşină de poliţie aflată în urmărirea unui şofer care circula cu o viteză uriașă

Accident în Mamaia, cu o maşină de poliţie aflată în urmărirea unui şofer care circula cu o viteză uriașă

Un accident rutier, în care a fost implicată şi o maşină de poliţie, s-a produs în stațiunea Mamaia. Poliţiştii se aflau în urmărirea unui şofer care conducea cu o viteză uriaşă, peste dublul limitei legale.

Accident în Mamaia, cu o maşină de poliţie aflată în urmărirea unui şofer care circula cu o viteză uriașă
de Cătălina Buzoianu    |    30 Oct 2023   •   09:04

"La data de 29 octombrie a.c.,  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Biroul Rutier au identificat în trafic un autoturism care circula cu viteza de 120 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteza este de 50 km/h.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, efectuând viraj la stânga peste marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. 

Citeşte şi: Filmare bodycam din timpul unei urmăriri cu focuri de armă, după ce un tânăr a furat o maşină din Suceava

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autospeciala de poliție a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, șoferul acestuia fiind ușor rănit. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: masina de politie accident Mamaia
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close