Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru victime după ce o mașină și un microbuz s-au lovit frontal pe o stradă din Sibiu

Patru victime după ce o mașină și un microbuz s-au lovit frontal pe o stradă din Sibiu

Patru oameni au fost răniți în urma unui accident rutier petrecut în miercuri seară pe o stradă din Sibiu.

Patru victime după ce o mașină și un microbuz s-au lovit frontal pe o stradă din Sibiu
Sursa foto: oradesibiu.ro
de Andrei Naiţă    |    18 Ian 2023   •   23:48

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șoseaua Alba Iulia spre Calea Poplăcii, în apropiere de intersecția cu strada Cristian, din cauze care urmează a fi stabilite, un sibian în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz transport persoane, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Patru persoane aflate în microbuz au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spitalul de Urgență din Sibiu conștiente. Alte două persoane au fost transportate la spital de către echipajele SAJ.

Citește și: Pieton izbit în plin de un şofer de 22 de ani, în Sibiu. Bărbatul de 60 de ani a murit

În total, echipajele medicale au evaluat și au acordat îngrijiri medicale pentru șapte persoane implicate în accident, potrivit ISU Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Echipajele SMURD au transportat un bărbat de cca 36 de ani cu traumatism cranio cerebral și un bărbat de aproximativ 50 ani cu traumatism membrul inferior.

×
Subiecte în articol: accident Sibiu microbuz
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close