Antena 3 CNN Actualitate Locale Miracol în Săptămâna Patimilor, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat cu viaţă după ce mașina i-a fost lovită de tren

Miracol în Săptămâna Patimilor, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat cu viaţă după ce mașina i-a fost lovită de tren

Un tânăr a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren, în Bistriţa.

Miracol în Săptămâna Patimilor, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat cu viaţă după ce mașina i-a fost lovită de tren
Sursa foto: bistriteanul.ro
de Alexandra Dima    |    18 Apr 2022   •   12:43

O maşină condusă de un tânăr de 19 ani din oraşul Beclean a fost lovită, azi dimineaţă, de un tren care circula pe relaţia Bistriţa-Cluj. Accidentul a a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată acustic şi luminos, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului, şoferul a fost rănit, fiind transportat la spital. Din fericire, nu pare să aibă leziuni care să-i pună viața în pericol.

"Astăzi (luni - n.r.), poliţiştii rutieri din Beclean au intervenit la un accident care a avut loc pe Drumul Judeţean 172. Din primele date, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Bistriţa-Cluj. Tânărul a fost rănit şi transportat la spital", a transmis IPJ.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi cu DrugTest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzei ş împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Bistriţa accident
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close